Tietosuojalauseke

esittely

Sivustomme osoite on: https://icebreaker.fi/.

 Kerron selkeästi ja avoimesti keräämistäni tiedoista ja siitä, mitä teen niillä.

Tämä käytäntö määrittelee seuraavat asiat:

  • Mitä henkilötietoja kerään ja käsittelen sinusta suhteesi yhteydessä;
  • Mistä saan tiedot;
  • Mitä teen näillä tiedoilla;
  • Kuinka tallennan tiedot;
  • Kenelle siirrän/paljastan kyseiset tiedot;
  • Miten käsittelen tietosuojaoikeuksiasi;
  • Ja kuinka noudatan tietosuojasääntöjä.
  • Kaikki henkilötiedot kerätään ja käsitellään Maltan ja EU:n tietosuojalakien mukaisesti.

Mitä henkilötietoja kerään

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia sinuun liittyviä tietoja, joiden avulla voin tunnistaa sinut, kuten nimesi ja yhteystietosi.

Saatan kerätä sinulta henkilötietoja, kun varaat istunnon tai otat minuun yhteyttä.

Erityisesti voin kerätä seuraavia tietoluokkia:

  • Nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja tiedot;

Mihin käytän henkilötietojasi, miksi ja kuinka kauan

Tietojasi voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarvittavien palvelujen tarjoaminen;
  • ottaa sinuun yhteyttä, jos tapaamisaika muuttuu tai peruutetaan;
  • Asiakaspalveluviestintä: Käytän tietojasi hoitaakseni suhdettasi minuun potilaana ja parantaakseni palveluitani ja parantaakseni kokemustasi kanssani;
  • Räätälöityjen palvelujen tarjoaminen: Käytän tietojasi tarjotakseni tietoja, jotka uskon kiinnostavan sinua, ennen kanssani istuntojasi, niiden aikana ja niiden jälkeen sekä personoimaan sinulle tarjoamiani palveluita;

Voin myös käsitellä henkilötietojasi yhtä tai useampaa seuraavista:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Olet suostunut siihen, että käytän henkilötietojasi;
  • Suojellaksemme sinun tai toisen henkilön elintärkeitä etuja (esim. lääketieteellisen hätätilanteessa);

Se on oikeutettujen etujeni mukaista toimia (esim. hallinnollisiin tarkoituksiin).

En säilytä tietojasi pidempään kuin on tarpeen sen tarkoituksen toteuttamiseksi, jota varten niitä käsitellään. Sopivan säilytysajan määrittämiseksi otan huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluontoisuuden, käsittelyn tarkoituksen ja sen, voinko saavuttaa nämä tarkoitukset muilla keinoin.

Minun on myös harkittava ajanjaksoja, jolloin minun on ehkä säilytettävä henkilötietojani täyttääkseni lakisääteiset velvoitteeni tai käsitelläkseni valituksia, tiedusteluja ja suojellakseni laillisia oikeuksiani, jos vaatimus esitetään.

Kun en enää tarvitse henkilötietojasi, poistan tai tuhoan ne turvallisesti. Harkitsen myös, voinko ajan mittaan minimoida käyttämäni henkilötiedot ja miten voin minimoida henkilötietosi ja anonymisoida henkilötietosi niin, ettei niitä voida enää yhdistää sinuun tai tunnistaa sinua, jolloin voin käyttää näitä tietoja ilman lisätiedot sinulle.

Henkilötietojesi turvallisuus

Noudatan tiukkoja turvallisuusmenettelyjä henkilötietojesi tallentamisessa ja luovuttamisessa sekä suojaan niitä vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta.

Voin luovuttaa tietosi kolmannelle osapuolelle tässä tietosuojakäytännössä (katso alla) määriteltyihin tarkoituksiin. Vaadin, että kaikilla kolmansilla osapuolilla on asianmukaiset tekniset ja toiminnalliset turvatoimenpiteet henkilötietojesi suojaamiseksi Maltan ja EU:n tietosuojasääntöjen mukaisesti.

Henkilötietojesi jakaminen

Henkilötietojasi voidaan jakaa seuraaville kolmansille osapuolille tässä tietosuojakäytännössä kuvattuun tarkoitukseen:

  1. Klinikat, apteekit, kokonaisvaltaiset keskukset ja sairaalat Maltalla istuntojemme varaamista ja isännöintiä varten;

  2. Sosiaalinen media: Saatat päästä käyttämään kolmannen osapuolen sosiaalisen median palveluita verkkosivustoni kautta tai ennen kuin vierailet verkkosivustollani. Tämän seurauksena tietosi jaetaan sosiaalisen median tarjoajasi kanssa. Katso näiden kolmansien osapuolien sosiaalisen median palveluntarjoajien tietosuojakäytännöt saadaksesi lisätietoja näistä käytännöistä.

Tietosuojaoikeutesi

Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus:

  • Pyytää tietoa siitä, onko minulla sinusta henkilökohtaisia ​​tietoja, ja jos on, mitä ne ovat ja miksi säilytän/ käytän niitä.
  • pyyntö pääsy henkilötietoihisi (tunnetaan yleisesti nimellä "rekisteröidyn pääsypyyntö"). Näin voit saada kopion hallussani olevista henkilötiedoistasi ja tarkistaa, että käsittelen niitä laillisesti.
  • Pyydä korjausta henkilötiedoista, joita minulla on sinusta. Tämä mahdollistaa sen, että kaikki hallussani olevat epätäydelliset tai epätarkat tiedot sinusta korjataan.
  • Pyydä pyyhkimistä henkilökohtaisista tiedoistasi. Näin voit pyytää minua poistamaan tai poistamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, jos minulla ei ole hyvää syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää minua poistamaan tai poistamaan henkilötietosi, jos olet käyttänyt oikeuttasi vastustaa käsittelyä (katso alla).
  • Objektien käsittely henkilökohtaisista tiedoistasi, jos luotan oikeutettuun etuun (tai kolmannen osapuolen etuun) ja sinun erityisessä tilanteessasi on jotain, mikä saa sinut vastustamaan käsittelyä tällä perusteella. Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Vastusta automatisoitua päätöksentekoa, mukaan lukien profilointi, jota en tee minkään automaattisen päätöksenteon kohteena henkilötietojesi tai profiloinnin perusteella.
  • Pyydä käsittelyn rajoittamista henkilökohtaisista tiedoistasi. Näin voit pyytää minua keskeyttämään sinua koskevien henkilötietojesi käsittelyn, esimerkiksi jos haluat minun toteavan tietojen oikeellisuuden tai käsittelyn syyn.
  • Pyydä siirtoa henkilötietojesi siirtäminen sähköisessä ja jäsennellyssä muodossa sinulle tai toiselle osapuolelle (tunnetaan yleisesti nimellä "tietojen siirrettävyys"). Näin voit ottaa tietosi minulta sähköisesti käytettävässä muodossa ja siirtää tietosi toiselle osapuolelle sähköisessä muodossa.
  • Perua suostumus. Niissä rajoitetuissa olosuhteissa, joissa olet saattanut antaa suostumuksesi henkilötietojesi keräämiseen, käsittelyyn ja siirtämiseen tiettyä tarkoitusta varten, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi kyseiseen käsittelyyn milloin tahansa. Kun olen saanut ilmoituksen, että olet peruuttanut suostumuksesi, en enää käsittele tietojasi siihen tarkoitukseen tai tarkoituksiin, joihin olet alun perin suostunut, ellei minulla ole muuta laillista perustetta tehdä niin.

Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, lähetä saatavilla oleva täytetty hakemuslomake tässä muodossa.

Sinun ei tarvitse maksaa maksua pääsystä henkilötietoihisi (tai muiden oikeuksien käyttämisestä).

Minun on ehkä pyydettävä sinulta tiettyjä tietoja, jotta voin vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeutesi saada tietoja (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on toinen asianmukainen turvatoimenpide sen varmistamiseksi, että henkilökohtaisia ​​tietoja ei paljasteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta saada niitä.

Muutokset tietosuojakäytäntööni

Tietosuojakäytäntöni voi muuttua ajoittain, ja kaikista lausunnon muutoksista ilmoitetaan sinulle sähköpostitse tai ilmoituksella verkkosivustollani.

Oikeudet henkilötietolomakkeeseen

Jos haluat poistaa tietosi, käytä täällä.



UKK

Useimmat kysymykset ja vastaukset

Kyllä, voit valita nouto- ja palautuspaikan varausprosessin aikana. Hinta lasketaan sen mukaan. Matkatavarasi säilytetään bussissa kiertueen aikana. 

Kyllä, kun tulet bussillamme, voit säilyttää matkatavarasi bussissa koko matkan ajan. Matkatavaroille ei vaadita erityistä varausta.

Kyllä, voit kulkea omalla autolla ja pysäköidä maksutta risteilyterminaaliin. Suomen ja Ruotsin välillä ei ole varsinaista rajaa, rajan kautta voi ajaa taukoamatta.

Risteilylle osallistumiselle ei ole ikärajaa, kaiken ikäiset lapset ovat tervetulleita mukaan!
Survival-pukuja on saatavana koossa 125 cm, joten jos lapsesi on yli 120 cm pitkä, hän osaa uida.

Ei, kaksikerroksinen selviytymispuku, jonka puet tavallisten vaatteiden päälle, pitää sinut eristettynä kylmältä vedeltä.
Uiminen on vapaaehtoista, joten jos ei huvita, ei sitä tarvitse harrastaa.

Merijäällä kävely on sallittua vain, kun jää on kiinteää ja vähintään 20 cm paksu. Alkutalven risteilyt eivät välttämättä salli jäällä kävelyä.
Kapteeni tekee päätöksen, milloin jäällä on turvallista kävellä kullakin risteilyllä.

Alukseen ei pääse pyörätuolilla, koska aluksen ympärillä on korkeat kynnykset, jotka vaaditaan vedenpidätykseen tulvan sattuessa.

Risteilyn aikana aterioita ei tarjoilla, mutta välipaloja ja juomia voi ostaa aluksen kahvilasta.
Jäänmurtajabuffet-lounas on tarjolla lisämaksusta rantaravintolassa aamuristeilyn jälkeen ja ennen iltapäiväristeilyä.
Gluteeni- ja laktoosi-intoleranssi huomioidaan kaikissa aterioissa. Kasvisruokaa on tarjolla.

Rajalla saatat joutua esittämään todistuksen täydestä COVID-19-rokotuksesta tai todisteen toipumisesta COVID-19:stä alle kuusi kuukautta sitten.
Ota mukaan myös voimassa oleva henkilöllisyystodistus.
Muita vaatimuksia ei sovelleta.

Mikäli Suomen tai Ruotsin raja suljetaan hätäsulun vuoksi, kaikki risteilyt perutaan ja maksusi palautetaan kokonaisuudessaan. 
Jos maa, josta matkustit, sulkeutuu ja matkustaminen maan ulkopuolelle on kiellettyä vapaa-ajan syistä, sovelletaan normaalia peruutusehtoa.
Suosittelemme ostamaan matkavakuutuksen, joka kattaa COVID-taudin, terveydentilan tai muiden matkustamista estävän tilanteen aiheuttamien peruutusten aiheuttamat kulut.

Peruutusmaksua ei veloiteta, jos peruutat varauksesi vähintään 31 päivää ennen risteilyn lähtöä.
Varausmaksuja 25 € per henkilö ei palauteta. 
Jos peruutat 30 päivää ennen risteilyn lähtöä tai myöhemmin, veloitetaan 100 % peruutusmaksu.
Jos myöhästyy risteilyn lähdöstä tai bussin nouto, joka johtaa lähdön myöhästymiseen, veloitetaan 100 % peruutusmaksu.
Peruutusmaksut veloitetaan, jos peruutus jostain syystä, mukaan lukien COVID-19:stä ja lääketieteellisistä syistä johtuvat rajoitukset.
Suosittelemme ottamaan matkavakuutuksen, joka kattaa terveydellisistä syistä tai muista matkustamista estävästä syystä aiheutuvat peruutukset.

Mikäli jäänmurtajaristeilymme peruuntuu sääolosuhteiden tai matkustajapulan vuoksi, sinulle tarjotaan vaihtoehtoinen risteilypäivä tai -aika.
Jos mikään vaihtoehtoisista vaihtoehdoista ei sovi sinulle, saat täyden hyvityksen.

Emme käytä alennuskuponkeja. Meillä on ajoittain flash-myyntiä sosiaalisen median kanavissamme, joten seuraa meitä instagramissamme (@polar.explorer.icebreaker) ja facebookissa (polarexplorericebreaker) pysyäksesi silmällä.